Vacature voor (preventie)-assistent(e) 27-36 uur

Voor onze groeiende tandartspraktijk in Zeist zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega
voor ongeveer 27-36 uur per week in overleg. Je komt bij ons werken in een team met 1 tandarts, 3 preventie-assistentes en 1 receptioniste.

Wat wij zoeken

Wil jij er aan meehelpen dat mensen met PLEZIER naar de tandarts gaan? In verband met de snelle groei van de praktijk Mondzorg Kerckebosch, zijn we op zoek naar een patiëntvriendelijk en allround tandartsassistent (e) ( preventie).

Het takenpakket zal bestaan uit: assisteren aan de stoel, sterilisatie van instrumentarium en het bijhouden van het patiëntendossier. Indien preventieassistente zal er ook tandsteen worden verwijderd en andere preventieve behandelingen. In de praktijk ligt de nadruk op preventie en zullen we patiënten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden.

Functie-eisen

Functie-eisen: preventie-assistent(e) of tandartsassistent (e)-diploma ,röntgendiploma, hepatitis B vaccinatie, goede spreek-en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, patiëntvriendelijkheid, snel kunnen schakelen, inzicht hebben en een open leerhouding, collegiaal/teamspeler en een harde werker die tempo kan maken.

Wat wij bieden

Je zal komen te werken in een nieuwe praktijk met mooie uitstraling. Een klein en enthousiast team zal met je samenwerken om in een prettige sfeer goede resultaten te behalen. Natuurlijk wordt je beloond afhankelijk van je kennis en ervaring volgens de KNMT salarisschalen.

Ben je geïnteresseerd?

Mail je sollicitatiebrief met CV aan tandarts Laura Sprock : laurasprock@mondzorgkercebosch.nl.

Bellen kan ook:030-2006162