Over uw tandarts

Portret van tandarts Laura Sprock Mondzorg Kerckebosch Zeist

 

Hallo, ik ben Laura Sprock en ik ben al ruim 25 jaar tandarts in Zeist en omgeving. Goede mondzorg voor iedereen vind ik belangrijk en daar zet ik me iedere dag met hart en ziel voor in.

Luisteren kan ik goed

Wat uw wens of probleem ook is, ik ben er van overtuigd dat er een oplossing is, ook financieel. Daarom denk ik altijd in mogelijkheden en sta ik open voor al uw vragen en wensen. Dat doe ik allereerst door goed te luisteren. Daarna zet ik mijn brede vakkennis in en maken we samen een zorg- en behandelplan.

Terug van weggeweest

Wellicht hebben we elkaar al eens ontmoet. Want ruim twintig jaar werkte ik met veel passie in mijn eigen tandarts praktijk Sprock en Visser aan het Jan ligthartplein in Zeist. Die tandarts praktijk is gestopt na een scheiding van mij en mijn partner. Maar ik ben terug, want in Zeist ligt mijn hart en ik hoop dan ook veel trouwe patiënten opnieuw te mogen ontmoeten en verwelkomen.

Samen de toekomst in

Met veel energie en enthousiasme behandel ik mijn patiënten. Het liefst zie ik u jaar in jaar uit terug met een gezonde glimlach. Juist daarom moet Mondzorg Kerckebosch een fijne plek zijn waar u zich thuis voelt. Ook leg ik erg de nadruk op preventie, want ik geloof dat voorkomen altijd beter is dan genezen en ik daar help ik u graag bij.

Duidelijk, open en eerlijk

Altijd duidelijkheid over iedere behandeling en weten wat het kost, zo moet het gaan. Dan weet u vooraf waar u aan toe bent en kiezen we samen voor de zorg die het beste bij u past. U zult ook merken dat er binnen mijn team een open en eerlijke sfeer heerst. We willen leren van fouten en zijn altijd gericht op vooruitgang en ontwikkeling.

Vakkennis en ervaring

Al ruim 25 jaar ben ik nu tandarts maar ik blijf mij ontwikkelen en sta nooit stil. Opleiding en nascholing zijn zeer belangrijk en voor mij vanzelfsprekend. Zo ben ik op de hoogte van de laatste technieken en nieuws uit mijn vakgebied.

Wees welkom en kom langs

Ontzettend trots ben ik op mijn nieuwe tandarts praktijk Mondzorg Kerckebosch in Zeist, waar ik u hopelijk jarenlang trouw van dienst kan zijn. Wees welkom en kom langs voor een rondleiding en kennismaking. Ik kijk er naar uit om u een hand te geven en te horen hoe ik het beste kan helpen. Door mijn persoonlijke benadering maak ik graag het verschil.