Afspraak maken

Bel voor een afspraak

U kunt ons bellen op het telefoonnummer 030 – 2006 162 

Voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot onze openingstijden kunt u bellen met de Tandarts Spoedpraktijk 0900-8602

Wij beantwoorden graag uw vragen. Onze nieuwe tandartspraktijk opent op 1 november 2018 maar wellicht wilt u zich alvast inschrijven? Wat fijn, dat kan natuurlijk.

Kan de gemaakte afspraak niet doorgaan? Geef dit dan ook telefonisch aan ons door, dan kunnen we meteen kijken wanneer het u wel uitkomt. Dit is altijd gratis wanneer u dit minimaal 48 uur van tevoren doet.

Kom kennismaken, bezoek de tandarts praktijk

Wilt u een keer langskomen en onze nieuwe tandarts praktijk komen bekijken? Leuk, zodra wij openen op 1 november bent u van harte welkom! Inschrijven kan natuurlijk al ruim voor die tijd. Wij leren u graag kennen. U kunt onze tandarts praktijk vinden in winkelcentrum Kerckebosch. Op de parkeerplaats is het gratis parkeren en het winkelcentrum is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer.

Ons bezoekadres is: Hoog Kanje 184 A, 3708 DL in Zeist

Stuur een bericht

Een bericht sturen kan natuurlijk ook, hiervoor kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Of stuur ons een e-mail op info@mondzorgkerckebosch.nl

  • Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.
  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.