Afspraak maken

Bellen

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 030 – 2006 162. Zo kunt u een afspraak maken en we beantwoorden graag al uw vragen. Kan de gemaakte afspraak niet doorgaan? Geef dit ook telefonisch aan ons door, dan kunnen we meteen kijken wanneer het u wel uitkomt. Dat is altijd gratis wanneer u dit minimaal 48 uur van tevoren doet.

Voor spoedgevallen – die niet kunnen wachten op onze openingstijden – kunt u bellen met de tandarts spoedpraktijk 0900-8602.

Kom kennismaken, bezoek de tandarts praktijk

Wilt u een keer langskomen en onze tandarts praktijk komen bekijken? Leuk, u bent van harte welkom! Inschrijven kan altijd en wij leren u graag kennen. U kunt onze tandarts praktijk vinden in winkelcentrum Kerckebosch. Op de parkeerplaats is het gratis parkeren en het winkelcentrum is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Ons bezoekadres is: Hoog Kanje 184 A, 3708 DL in Zeist.

U kunt ons ook virtueel bezoeken of bekijk de foto’s van onze prachtig nieuwe tandarts praktijk hier.

Stuur een bericht

Een bericht sturen kan natuurlijk ook, hiervoor kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Of stuur ons een e-mail op info@mondzorgkerckebosch.nl

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
//
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord